محمدرضا حسن زاده یک ایرانی با رکورد حافظه گینس

محمدرضا حسن زاده یک ایرانی با رکورد حافظه گینس

محمدرضا حسن‌زاده جوان تبریزی،که خودش را دانش آموز اخراجی مدرسه اعلام می‌ کند این روزها از ثبت رکورد جدید حافظه سخن می‌گوید.

او در مراسم رکوردزنی حافظه، رکورد قبلی که متعلق به یک مرد هندی بود را شکست.

حسن‌ زاده که دو سال قبل نیز رکورد یک زن هندی را در حفظ کردن کلمات طی یک دقیقه شکسته بود، امروز هم در حضور مشاور ایرانیان برای ثبت رکورد در «گینس» موفق شد.

او رکورد قبلی حفظ اعداد را هشت رقم افزایش دهد.

وی در ابتدا صحبت‌هایش را از بی‌حوصلگی نسبت به درس، مشق و مدرسه اعلام کرد و می گفت که در دوران تحصیل دانش‌ آموز درس خوانی نبوده و علاقه خاصی به تحصیل نداشته به طوری که این موضوع باعث اخراج او از مدرسه شده بود. او راجب این مسئله گفت: بله اخراج موقت شدم و حتی قرار بود اخراج دائمی هم بشوم که علتش درس‌نخواندن بود.

 

البته خوشبختانه اخراجم نکردند و مدیر مدرسه از من تعهد گرفت که درس بخوانم و من هم تعهد دادم، اما این تعهد ها باعث درس خواندن نمیشود.

بعد از این موضوع به طور اتفاقی با یک کلاس آشنا شده، کلاسی تحت عنوان تندخوانی و تقویت حافظه با استفاده از تکنیک‌های خاص، وی گفت: به نظرم خدا دستم را گرفت و کمکم کرد و او خواست که اینچنین شود.

آن زمان وضع مالی خانواده ما خوب نبود به‌ طوری که من نمی‌توانستم از بسیاری از امکانات استفاده کنم. حتی ابتدا نتوانستم در کلاس‌های حضوری تقویت حافظه شرکت کنم بلکه با آموزش مجازی شروع کردم که هشت فایل نیم ساعته بود.

وی نقطه عطف زندگی خود را خرید یک پکیج تقویت حافظه ذکر کرد.

رکوردار حفظ اعداد در جهان و گینس

وی ادامه داد: من نیز تلاش خود را چندین برابر کرده و تعداد لغت‌های حفظ کرده خود را در یک دقیقه به ۵۳ لغت انگلیسی افزایش دادم و به این ترتیب رکورد قبلی که متعلق به یک خانم هندی بود شکسته شد.

محمدرضا حسن‌ زاده اضافه کرد: در آینده قصد دارم این آموزش‌ها را به مردم عزیز ایران انتقال بدم تا آنها هم بتوانند با قدرت حافظه خود آشنا شوند و مغزشان را به ابر مغز تبدیل کنند.

 

 

وی ادامه داد: در حال حاضر تعداد اعداد حفظ شده در یک دقیقه ۱۱۰ کلمه است و مشاوران گینس اعلام کرده‌اند باید اعدادی بیشتری از این تعداد را در یک دقیقه حفظ کنم تا این رکورد نیز شکسته شده و با نام تبریز ثبت شود.

حسن‌ زاده، رکورد سوم را نیز حفظ اسامی افراد اعلام کرد و گفت: سومین مورد در زمینه ثبت رکورد در مورد حافظه حفظ اسامی افراد است که این اسامی در دو دقیقه حفظ می شود و جزییات آن از سوی گینس اعلام می‌گردد.

حسن زاده با اشاره به اینکه برخی افراد از ضعف حافظه خود گلایه می‌کنند، افزود: حافظه هیچ کس ناقص نیست، دلیل اینکه مطالب در ذهن نمی‌ماند این است که سازماندهی صورت نمی‌گیرد، شما با انبوهی از مطالب درگیر هستید ولی نمی‌توانید این مطالب را در وقت خود به ذهن بیاورید برای  اینکه این مطالب طبقه‌ بندی و سازماندهی نشده‌اند، تکنیک‌های تقویت حافظه انسان را برای ساماندهی ذهن کمک و یاری می‌کند.

حسن‌ ز‌اده با اظهار خوشحالی از ثبت رکورد حافظه در دنیا افزود: از اینکه این رکوردها توسط یک ایرانی و جوان تبریزی در دنیا ثبت می‌شود احساس غرور خاصی دارم، می‌خواهم هوش ایرانی را به جهانیان ثابت کنم، با وجودی که به راحتی می‌توان این رکوردها را در خارج از کشور ثبت کرد تا هزینه‌ای نداشته باشد ولی من ترجیح می‌دهم با نام ایران این اتفاق مبارک رقم بخورد هر چند که به خاطر تحریم‌ها هزینه‌های زیادی برای ثبت رکورد در گینس باید پرداخت شود



دیدگاه خود را بگذارید